Vreemde seksuele dierlijke gewoonten hoe vis en apen het doen

Vreemde seksuele dierlijke gewoonten: hoe vis en apen het doen

Visvis, of zee verdomd – niet het meest benijdenswaardige stel. Het kan worden vetgedrukt om de Alphonse of zelfs een parasiet te bellen, omdat een flier in de letterlijke zin van het woord niet zelfstandig kan leven. Na het bereiken van de volwassenheid, houdt het hele spijsverteringsstelsel van mannelijk op het werk, hij heeft een vrouw nodig voor het leven. Het eerste wat hij doet als hij de dame van het hart ontmoet, – bijtende haar, meestal in de maag. Na de beet brengt een fliumpar een enzym uit dat zijn vlees bindt met het vlees van vrouwen, en meer zullen deze twee niet scheiden. De ogen en vinnen van het mannetje sterven weg, maar het mannetje zal leven, haar bloed voeden, nog steeds ademen met hun eigen kieuwen, en – wat is het belangrijkste – het genereren van sperma. Het zal slechts een paar weken plaatsvinden, en er is niets van het lichaam, behalve voor reproductieve organen die vrouwelijk sperma leveren.

Geweld bij dolfijnen

Deze mariene dieren zijn veel meer op mensen dan we willen. Bioloog Onderzoekers hebben duizenden uren doorgebracht, kijkend naar dolfijnen-aphalines van de kust van Australiƫ. Sociale relaties uit dolfijnen zijn uiterst complex en verward: ze zijn verenigd in allianties,

vestigen cialis bestellen vriendschappen, zijn op zoek naar sterke partners en weigeren de zwakken, en bijna al deze bendes nastreven een doelwit – reproductie.

Met de hulp van hun “medeplichtige”, kilt de mannetjes de vrouw, klaar voor paring, waar het niet gemakkelijk kan worden opgeslagen – bijvoorbeeld in ondiep water. Twee of drie mannen omringen het en probeer

vervolgens indruk te maken op het vrouwtje, uit het water springen en duiken. Als de dame niet “indrukwekkend” is met complexe choreografie, geven mannetjes haar niet om in de open oceaan te zwemmen. De mannetjes nastreven hun offer: bijten, verslaan, klappen en geduwd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Managed by Quantum LMatrix

Scroll to Top