Wat zijn mannen in seks

Tijden waarin mannen het meest bang waren dat ze na seks naar het registerkantoor onder de douche van haar vaderpistool zouden moeten gaan, al lang geleden zijn gepasseerd.

Desalniettemin hebben de angsten vóór de nabijheid met de vrouw het meest niet alleen afgenomen, maar ook verkregen. Wat zijn de hedendaagse mannen bang in seks?

Wetenschappers kwamen erachter dat bijna alle mannen bang zijn Infect HIV-infectie (98%). In een land waar meer dan 1% van de bevolking, inclusief oude mannen en baby’s, is een normaal zelfbehoudinstinct.

Ongeplande zwangerschapspartners schrikt 92% respondenten. Dit is ook een goed teken – Gingen die tijden doorstaan ​​wanneer «Ons bedrijf is niet om te bevallen» Het was een mannelijk

motto. Het is goed dat 92% hun verantwoordelijkheid voor bescherming begrijpt. Maar waar zijn de resterende 8%?

70% van de mannen vrezen om een ​​seksuele verbinding in te gaan als ze behoren tot het meisje de eerste seksuele partners. Dit is hoe de statistieken zeggen, echter niet specificeren, de details. Wat zijn deze mannen bang: om het meisje pijn te doen, haar morele principes te breken, of inefficiënte en aambeien?

Interessante https://victoriascakecompany.com/redenen-waarom-een-vrouw-seks-zou-kunnen-weigeren/ angst toonde meer dan 2/3 van de mannelijke bevolking (68%). Ze zijn bang dames zullen ze vergelijken met eerdere jonge mensen. Blijkbaar, niet in hun voordeel. Dat is interessant, deze kudden weten het echt «pekelzonde» en angst om niet op de hoogte te zijn? Toen, in plaats van bang voor vrouwen, zouden ze moeten gaan om

seksuele kwalificaties te verbeteren.

46% van de respondenten voelt angst om het plezier van een vrouw niet te leveren. Ik ben extreem goedgekeurd door deze gewetensvolle jonge mensen, maar alleen in één geval. Wanneer ze echt proberen te genieten, en niet «knijpen» Van het dame orgasme met alle denkbare en ondenkbare methoden, waardoor de simulatory wordt gedwongen.

In een woord blijkt dat angsten voor seks bij mannen niet minder zijn. A, misschien nog meer. En die 2% van de bevriezing, die niets bang is voor alles, gewoon een gevaarlijke afwijking van het algemene beeld van de wereld.

Trouwens, wat, naar jouw mening, een man in seks echt voor angst?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Managed by Quantum LMatrix

Scroll to Top